Waar kan ik betalen met cryptovaluta?

Waar kan ik betalen met cryptovaluta?

Cryptovaluta zoals de bitcoin worden steeds populairder. Maar het is nog steeds anders dan andere valuta. Je kunt er namelijk niet zo maar mee betalen. Toch is het betalen met cryptovaluta steeds meer in opkomst en komen er meer bedrijven waar dit wel kan. Benieuwd waar je jouw cryptovaluta kan inleveren? Lees dan snel verder!

Betalen met cryptovaluta

Er komen steeds meer plekken waar je kunt betalen met bitcoin en andere cryptocurrency’s. Je ziet dit bijvoorbeeld veel bij Amerikaanse bedrijven. Denk hierbij aan Amazon, Burger King en ook de Subway. Maar ook in Nederland is het op meer plekken mogelijk om te betalen met bitcoin! Dus ga je bitcoin kopen? Er zijn steeds meer opties voor het inleveren!

Betalen met bitcoin in Nederland

In Nederland is de bitcoin op dit moment nog geen geldig betaalmiddel. Toch kun je al op verschillende plekken betalen met de bitcoin. Sommige winkeliers durven dit nog niet aan omdat er ook risico’s aan kleven, met bijvoorbeeld de veranderlijkheid van de koers. Er zijn hier wel veel verschillende oplossingen voor. Zo kan een dienst je bitcoins omwisselen voor euro’s. Hierdoor kunnen winkeliers en ondernemers toch bitcoinbetalingen accepteren maar hebben zij geen last van de veranderlijke prijs.

Waar in Nederland kan ik betalen met bitcoin?

Arnhem

Een van de bekendste plekken om met bitcoin te betalen is toch wel Arnhem. Deze stad staat bekend als de meest bitcoinvriendelijke stad van Nederland. Sommigen zeggen zelfs dat het de meest gebruiksvriendelijke stad van de wereld is. Je kunt hier op veel plekken terecht met de bitcoin. Zo kun je boodschappen doen bij de supermarkt, maar ook een terrasje pakken met je bitcoins. Er zijn enorm veel mogelijkheden. Dus als je een plek zoekt om te betalen met bitcoins, ga dan eens langs in Arnhem!

Thuisbezorgd

Ook bij het bekende Thuisbezorgd is het mogelijk om met de bitcoin te betalen. Je kunt dus jouw pizzaatje laten bezorgen met jouw bitcoins! Dit kan wel alleen via de website. Via de app is dit nog niet mogelijk.

Verder komen er steeds meer bedrijven, winkels en restaurants in Nederland waar dit mogelijk is, maar nog geen grote namen. Op het internet kun je eenvoudig alle plekken vinden waar je met bitcoin kan betalen.

Ook geinteresseerd in het aanschaffen van bitcoins? Bekijk hier de bitcoin koers!

Geef een reactie