Over ons

Welkom bij Vigital

Dit is ons verhaal. Lees maar mee

Jóúw online marketing agency. Want met een ongeëvenaarde passie, een flinke dosis creativiteit en een scherp oog voor commerciële kansen helpen we je het maximale uit het internet te halen. Uit je website, uit je social media en uit je e-mail. Dat doen we graag en daar zijn we goed in.

We fungeren als sparringpartner en adviesbureau voor onze klanten, stippelen slimme strategieën uit en voeren effectieve campagnes uit. Voor allerlei bedrijven en ondernemingen in tal van branches. Of je nu een ZZP’er bent of een grote organisatie aanstuurt, we helpen je graag verder. We willen online bereikbaar maken voor iedereen.

Online Marketing Agency is opgericht in 2018.

Wie we zijn

Bij het runnen van een bedrijf hoort tegenwoordig ook een stukje online marketing. Maar dat betekent niet dat je daar ook spreekwoordelijk kaas van hebt gegeten. Wij wel. Deskundigheid staat bij ons dan ook stevig op nummer 2 (als klant sta jij immers op nummer 1). We zijn dus altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en geven je echt eerlijk en onafhankelijk advies. Gegarandeerd.

Onze missie

Dat neemt niet weg dat jij je bedrijf en je doelgroep beter kent dan wie dan ook. Om resultaat te behalen werken we dan ook graag met jou samen. We doen het niet alleen. We ondersteunen je met de expertise, data en tools die jij nodig hebt om te groeien. Dingen die je nodig hebt om jouw bedrijf op de online kaart te zetten. Dat tovert een glimlach op ons gezicht.

Wat we doen

Online Marketing Agency bestaat uit een team van digitale experts met ieder hun eigen specialiteit. De één is een kei in design, de ander is een data-nerd. En weer een ander heeft een scherp oog voor kleine aanpassingen aan je website of advertenties waardoor je verkopen of offerte-aanvragen door het dak gaan. Samen zorgen we voor uitdagende ideeën en een feilloze uitvoering. Eén team, één bureau voor al je online marketing. En we zijn nog gezellig ook.

Ons proces

01.

Ontdekken

Wat heb je precies nodig?

02.

Ontdoen

Wij nemen het volledig uit handen.

03.

Ontwerpen

Wij gaan aan de slag en maken het.

04.

Ontvangen

Jij krijgt het werk van ons terug. 

05.

Ontdooien

We kennen geen andere relevante woorden die beginnen met ont.

06.

Ontroeren

Je word zo emotioneel van de hoge factuur. 

Waarom wij?

Online marketing is net als boekhouden: het moet goed gebeuren voor het beste resultaat. Sommigen besteden het daarom liever uit en anderen doen het liever zelf.

Voor die laatste groep hebben we een kennisbank vol marketingtermen, schrijven we wekelijkse blogs en maken we gratis e-books vol met slimme tips. Alles wat je nodig hebt om zelf nóg meer digital marketing te halen. Nu ook in een maandelijkse nieuwsbrief.

Wat getallen

Hier zijn we best trots op. 

1
Blije klanten.
100
Porjecten afgerond.
1
Awards gewonnen.
1 K+
Codes geschreven.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan snel contact met ons op en we kunnen kijken wat er allemaal mogelijk is.