Is het slim om over te stappen op elektrische lease?

Is het slim om over te stappen op elektrische lease?

Is het slim om over te stappen op elektrische lease?

Twijfel jij nog of je moet overstappen op elektrische leaseauto’s? Elektrisch leasen heeft veel voordelen ten opzichte van andere auto’s. Benieuwd naar deze voordelen? Lees dan snel verder.

Bedrijf verduurzamen

Voor veel bedrijven wordt duurzaamheid steeds belangrijker. En gelukkig maar! Natuurlijk kan je bij het verduurzamen van je bedrijf letten op de kleine dingen, zoals: minder printen, lampen uit en minder wegwerpproducten. Echter, het vervoer van en naar (maar ook tijdens) het werk is vaak de grootste boosdoener. Ten opzichte van benzine- of dieselauto’s is elektrisch rijden een stuk zuiniger en duurzamer. Een elektrische auto veroorzaakt namelijk geen CO2. Daarnaast profiteer je ook nog eens van lage bijtelling en gunstige maandtermijnen.

Keuze in elektrische auto’s

Te weinig keuze in elektrische auto’s? Nee hoor! Er zijn tegenwoordig enorm veel autofabrikanten die hoogwaardige elektrische auto’s aanbieden. Of je nou op zoek bent naar een bedrijfsbusje of een kleinere auto, er is er altijd een die perfect bij je past. Denk bijvoorbeeld aan de Kia e-Niro en de Skoda Enyaq.

Laadinfrastructuur in Nederland

Vaak denken mensen dat het opladen van elektrische auto’s een gedoe is. Echter, de Nederlandse laadinfrastructuur behoort tot de top van de wereld. Er zijn voldoende oplaadpunten te vinden in ons land. Daarnaast is het natuurlijk ook heel gemakkelijk om je auto thuis op te laden. Ben je veel onderweg? Dan is het misschien slim om te kijken naar een elektrische auto met een hoog snellaadvermogen. Deze auto’s zijn binnen 20 minuten opgeladen waardoor jij snel je weg kan vervolgen.

Enthousiast geworden of twijfel je nog? Laat je altijd goed adviseren voordat je een elektrische auto uitkiest. Er zijn voldoende modellen beschikbaar, er is dus altijd wel een auto die past bij jouw wensen en rijgedrag.

Geef een reactie